>Flytt!

>
Jag har varit lite inaktiv med inläggen de senaste dagarna. Det beror inte på något annat än att jag ska flytta i dagarna. Det är en hel del packande och städande som har tagit upp min tid.

Samtidigt som det är jobbigt att flytta är det även roligt då man kommer till ett nytt ställe med nya möjligheter. Nu kommer vi ha en dedikerad datorhörna där jag får plats med mina studiomonitorer och keyboards för musikskapande samtidigt som DJ-bänken kommer att förgylla vardagsrummet. Inte helt optimalt med DJ-bänken i vardagsrummet men det går att få det snyggt + att det blir ett slut på alla sladdar! Dock skulle jag vilja ha en egen lägenhet då jag har blivit trött på att inte få göra om något. Nu är den lägenhet jag bor i just nu inte så pjåkig så här har jag inget jag vill ändra på. Värre var det i Visby där alla lägenhetens tre rum var vitmålade! Jo men vitt skapar ju liv åt väggarna…

Anyways, nu är det tillbaka till packandet som gäller.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera