>Bounce på lördagen!

>


ALLA var där! Mia, Robert, Hanna och… Steffo Törnqvist! Shit, den föreställningen var en av de bästa jag varit på med Bounce! Vi stod alla upp i lokalen och det började med en 20 minuter lång film på en storbildsduk. Vidare fortsatte det med att sätta oss i en obekväm situation för att sedan bjuda på en bra show som innefattade allt som de lovat. Blod, vatten, polishundar och skräck! Utöver att vi hela tiden blev förflyttade i lokalen fick även vi dansa en hel del! Den beryktade discoringen som jag hade hört talas om innan var med. Men istället för en var det 4-5 stycken. En hel del oväntade stunts berikade showen ytterligare! Om ni inte bestämt er för att se den än, gör det! Ni kommer inte bli besvikna. Men skynda er, få biljetter kvar.

Jag kan dansa, jag är inte rädd…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera