>Spelningar i helgen

>

Nu är det slut på spelledigheten för min del och jag rivstartar i helgen!

Först ut är fredag och jag förutsätter att det blir lika fullt som vanligt på Birger. Dessutom är det löning så det kanske spränger stället. Annars är det upplagt med ny musik och en jäkla massa abstinens från min sida så på fredag smäller det!

Helgen fortsätter på lördag med ett lite annorlunda upplägg på Birger. Stonebridge kommer och gästar oss, i och med det tar han över nattklubben och förpassar mig till mittenrummet. Jag har inte spelat där tidigare men ser fram emot att spela en sväng därinne! Alltså på lördag byter vi musikstilarna i de båda rummen: house inne i nattklubben och hiphop/rnb i mittenrummet! Kommer bli galet!

Syns i helgen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera