>Tillbaka och iväg igen!

>

Nu är man tillbaka till Uppsala igen efter en helg i Åre! Riktigt skönt att vara där men också riktigt skönt att sova i sin egen säng igen. Dock blir det inte långvarigt eftersom jag ska över Östersjön med min familj för att hälsa på min släkt i Helsingfors. Men det är bara roligt så jag klagar inte.

Nu till vad som händer i helgen då jag kommer tillbaka först på fredag…

En riktigt fullspäckad helg med flera spelningar!

fredag 27/3 inleder vi med en (förhoppningsvis) galen spelning på Birger! Löningshelg och det brukar betyda sjukt bra tryck! Kom i tid!

Lördag 28/3 (dag, 13-16): vänder jag plattor på skobutiken Vagabond i S:t Persgallerian i Uppsala. Kommer spela både den musik jag vanligtvis spelar men blanda upp det med gamla klassiker, house samt egna favoriter! Kom förbi, säg hej eller kolla in alla snygga skor de har att erbjuda. På lördag 28/3 mellan kl 13-16 alltså!

Lördag 28/3 (kväll): Tar återigen plats i Uppsalas bästa bås, Birger Jarl! Inget konstigt här inte, en vanlig galen lördag på Birger!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera