>Ni som inte var där missade något!

>

Ja alltså på spelningen igår…

Vilket jäkla tryck! Eftersom det var en timme mindre att festa på igår pushade vi på att alla skulle komma ner tidigare och vi skulle öppna nattklubben 23.00. Nu blev det inte så utan det var fotbollen på storbildsduk fram till 23.30. Efter matchen var slut började det rulla in taxi på taxi till entrén och det blev kö direkt.

Vid 00.00 Var det dags att öppna nattklubben och redan då var det mycket folk, men inget mot vad det skulle bli senare… Eftersom vi stängde en timme tidigare fick jag trycka ihop setet enormt och jag tror inte jag spelade mer än 1 vers på någon låt igår och i princip enbart kioskvältare. Hade packat golv mest hela kvällen! En riktigt rolig spelning och grym publik!

Gårdagens önskning var 8 st pappersdukar med samma låtnamn skrivna på dem. Dessa distrubierades till mig under väl valda tillfällen under kvällen. Synd bara att jag inte hade låten…

Nästa vecka kör vi igen och för att återknyta till rubriken, ni som inte var där missade något!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera