>Fredagen!

>


Jäklar vad mycket folk! Trodde alla skulle stanna hemma och ladda inför valborg… Men jag antar att det fina vädret och nya pengar på fickan gjorde sitt!

Jag började att värma upp i mittenrummet för att sedan glida på i nattklubben tio i tolv. Alltid lite annorlunda eftersom det blir en helt annan musik i mittenrummet än den jag vanligtvis lirar… Men samtidigt alltid roligt då det blir mer kontakt med publiken eftersom lokalen är aningens mindre. När vi öppnade upp i nattklubben vällde det in folk redan från start och det höll i sig till en kvart innan stängning då de flesta hade fått nog.

Inte så mycket mer att rapportera än en bra kväll med mycket folk! Nästa gång det bär av på Birger är på valborg… Då jäklar blir det åka av!

Vimmelbilder hittar ni här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera