>Gårdagen…

>


…börjar med ett samtal från chefen. Jag fick reda på att det har installerats ett nytt DJ-bås i nattklubben. Ett Red Bull-bås. Fick även reda på att det har installerats två nya monitorer i båset av bra kvalitet.

Kom ner på jobbet och mycket riktigt. Ett nytt snyggt bås där allt hade sin perfekta plats inuti. Inga onödiga kablar eller dyl. Rent och snyggt, allt där det ska vara. Monitorerna var guld! Nu har vi stereo monitoring samtidigt som de är i perfekt höjd! En riktigt schysst förbättring från tidigare!

Spelningen då? Ja det var som vanligt. Fullt ös! Det började dock lite trevande. Regnet spelade nog in där. Men efter 20 min var det full fart och det höll i sig till halv tre då det började droppa av folk. Fick även besök av flera polare vid båset. Alltid lika kul! Mia som inte tänkt gå ut var kvar till stängning. Så det ska vara!

Vimmelbilder hittar ni genom att klicka här!

Nästa gång ni hittar mig i båset är lördagen den 20:e! Som vanligt hittar ni mina speltider på förstasidan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera