>Serato 1.9.1 Public Beta!

>

Nu har Serato gubbarna gjort det igen! Serato 1.9.1 Public Beta har precis släppts. I denna version har de uppdaterat samplern SP6 med ett gäng funktioner. Däribland volym, pitch mm.

Nu kan jag alltså mappa kontrollerna till min Nano Pad och på så sätt få ytterligare 6 st spelare. Om jag vill har jag nu 8 spelare att mixa med! Detta sätter en helt ny nivå på live remixes mm! Notera, ingen automix funktion. Det ställer fortfarande krav på den som står bakom mixerbordet.

Att ha fler spelare att mixa med höjer ribban för kreativiteten och jag ska genast testa funktionen. Jag kommer definitivt lägga in detta i mina set. Givetvis när det gäller Serato är uppdateringen gratis! Sweet!

Kolla in DJ Hardys video nedan:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera