>Uppdaterat spelschema!

>

Nu har jag uppdaterat mitt spelschema för den närmsta framtiden. Ni hittar det som vanligt på förstasidan.

Vi smäller igång det med en spelning nu på onsdag då det är ombytta roller igen! Alltså jag spelar i mittenrummet och vi tar in en gäst DJ till nattklubben! Denna gång är det Jonas Sällberg som står för underhållningen!


Tar och saxar texten från hemsidan:

Onsdagen 15 juli så står Jonas Sällberg för att dansgolvet glöder på birgers onsdagsklubb. En legend inom svensk klubbmusik, med en drös hits på meritlistan. Har på senare tid gjort en hel del bejublade DJ-set tillsammans med Albin Myers – senast som warm up för Guetta, då vissa ”klagade” på att han överglänste huvudakten. Jonas Sällberg är även en av männen bakom skivlablarna Joia Records och Nero Recordings, med artister som tex Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Eric Prydz, Axwell, Ian Carey, Steve Lawler och Cirez D. Kommer bli hur jävla bra som helst!”

Kan inte annat än hålla med! Syns på onsdag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera