>Semestern är snart slut…

>

Nu är det sista dagen på semestern. Har varit överallt på västkusten. Riktigt skönt att vila upp sig och en jäkla massa räkor överallt!

Nu sitter jag på hotellet i GBG och ska snart bege mig till Liseberg. Efter det blir det någon god middag och sen sova…

Hursomhelst, jag är ruggigt taggad inför onsdagens spelning! Som jag skrev tidigare ska jag flytta till mittenrummet på Birger eftersom Willrock kommer spela inne i nattklubben! Eftersom Willrock spelar hiphop/rnb tar jag på mig rollen att spela det vanliga racet som brukar spelas i mittenrummet, dvs house och party! Det var ett tag sedan jag spelade house så det gäller att fixa lite nya låtar. Det kommer att ordna sig och det blir jäkligt skönt att lira något annat än det jag vanligtvis kör.

Som sagt, ruggigt taggad! Kom förbi på onsdag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera