>Just nu

>

är det en hel del snack om vad Pioneer kommer att presentera den 17:e september.


Eftersom Pioneer är mer eller mindre standard inom nattklubbssvängen med deras cd-spelare plus att de inte lanserat en ny CDJ på ett bra tag börjar rykten att florera. De har lanserat ett par videos med kända DJ’s som snackar om produkten men vägrar säga exakt vad det är som kommer att presenteras. Det man kan anta är att det handlar om just en ny spelare i CDJ-serien. Antagligen är det en en ny, större, färgdisplay med mer information om låtarna. Dessutom antar jag att det sitter ett inbyggt ljudkort i spelaren samt att den är MIDI-kompatibel och har stöd för usb-diskar. Det ser ut som en större joggey att scratcha med, troligtvis kommer den inte att vara roterande. Dock går det rykten om att den ska vara det…

Som sagt, 17:e september vet vi vad det är för något som Pioneer har i rockärmen. Eftersom det hypas från Pioneer-håll att det ska vara början på något nytt som inte skådats tidigare måste det handla om något utöver det jag precis nämnt då det redan finns i andra cd-spelare så som Denons 3700-spelare t.ex…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera