>Serato 1.9.2 beta!

>

Nu är det dags för en ny version av SSL! Nämligen 1.9.2 som är inne i betastadiet. Denna versionen innehåller mest buggfixar och kan vara värd att testa. Detta på grund av de buggar som fanns i 1.9.1. Iaf för mig.

Jag använde 1.9.1 under en spelning när den precis blivit släppt, mest för att få tillgång till samplern som hade lagts till. Det slutade med att jag fick gå tillbaka till 1.8.3 eftersom ljudet började knastra i mitten av mitt set. Nu vet jag inte om det berodde på just SSL eller om det var något annat eftersom jag inte haft samma problem hemma men jag gick snabbt tillbaka till 1.8.3 och det fungerade felfritt.

Eftersom jag har spelledigt i helgen ska jag testa den här versionen grundligt och se om det finns några buggar för att sedan vara körklar helgen efter. Jag har länge väntat på att få använda samplern som nu kan fungera som 6 st extra spelare då det finns tillgång till pitch, gain mm. Skönt om denna version fixar de problem jag hade tidigare.

Vill ni testa den nya versionen kollar ni in Seratoforumet här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera