>CDJ-900 Slip mode!

>

Skratchworx youtubekanal har precis lagt upp ett klipp som demonstrerar hur slip mode fungerar på nya Pioneer CDJ-900. Det fungerar precis som jag anat. Nu kan man scratcha, göra backspins mm. utan att positionen i låten ändras. Låten fortsätter som vanligt ”under t.ex. scratchen” och fortsätter sedan där låten skulle ha varit när du släpper skivtallriken. Kan vara riktigt användbart vid live-situationer!

I videon noteras att ytterligare en ring dyker upp i skivtallrikens display (röd) som visar var låten egentligen är medan den ursprungliga blå/vita ringen hjälper till att hålla cuepunkten på plats.

Kolla in videon nedan och kolla in Skratchworx om ni vill hålla er uppdaterade på DJ-fronten.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera