>Dubbel skärmad netbook.

>

Det här var ju lite roligt! En dubbelskärmad netbook! När den är ihopfälld är den 10″ stor men med ett enkelt handgrepp skjuter man ut den extra skärmen och helt plötsligt har man tillgång till två skrivbord. Detta är inte bara en rolig detalj utan även praktiskt då du kan jobba med ett program på ena skärmen samtidigt som du gör annat på den sekundära skärmen. Alternativt kör du ett fönster på båda skrivborden och får då plats med mycket mer information.

Processorn i datorn är en AMD MV-40 på 1,6 GHz. Datorn kommer med 4 GB RAM, 160 GB hårddisk och den skeppas med Windows 7. Det enda som gör mig orolig är hur batteritiden påverkas med två energislukande skärmar. Får se om den kommer till den svenska marknaden.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera