>Borta ett tag…

>

De senaste tiden har inspirationen att skriva ngt varit nere på noll… Mycket att göra i övrigt har bidragit till att bloggen stått stilla ett tag. Men förhoppningsvis kommer det mer regelbundna inlägg inom kort. En sak som gjort att det inte kommit några inlägg är en ny design på hemsidan som har tagit upp en del tid. Förhoppningsvis blir jag tillräckligt nöjd med designen så jag kan lägga upp den nya sidan inom kort.

(Bild: Uppsalavimmel.se)

Lite sent men den gångna helgen var riktigt bra! Fredagen hade mycket folk och som vanligt på Birger ett jäkla tryck trots att det var mycket annat på gång i stan. Bland annat Korridoren…

Lördagen inleddes med en rosa-bandet gala med ett 90-tal kvinnor som samlade in över 100 000 kr till forskningen kring bröstcancer! Måste säga att det blev en bra utdelning till förmån för forskningen!

Lördagen började med ca 1 timmes lite annorlunda musik. Efter det var det bara att köra det vanliga racet och liksom fredagen blev det bra tryck!

Vimmelbilder hittar ni på Birger Jarls nya site. Fredagen här! Och lördagen här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera