I väntan på SSL 2.0

På torsdag kommer informationen om den nya uppdateringen för SSL nämligen 2.0!

När det kommer till programuppdateringar brukar 2.0 betyda en uppsjö av nya funktioner och ett nytt utseende. Det har läckt lite info om denna uppdatering redan. En video publicerades men togs snabbt bort. Bilder likaså.

Det som jag kunde uttyda av de nya bilderna var nya waveforms. Ny finns det nya sätt att placera dessa och samtidigt har biblioteket uppdaterats med nytt utseende. Samplern kallas numer Sp-4 och jag antar att de har ersatt de sex kanaler som tidigare fanns med fyra stycken. Det ryktas om nya effekter för de som har TTM-57 mixern och möjlighet att ha tre effekter samtidigt för varje kanal.

Den stora nyheten måste ändå vara samarbetet med Ableton och möjligheterna som detta medför kan vara oändliga. Ser fram emot att höra om den nya versionen på torsdag men till dess får ni nöja er med denna teaser video, som iofs inte säger så mycket men väl värd en titt:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera