HTC

Jag har sedan tidigare en HTC Desire och är mycket nöjd. HTC har precis släppt sin mindre variant av Desire nämligen Wildfire. En mycket kompetent telefon men dock det har förekommit mycket klagomål på den låga upplösningen i skärmen. HTC har tagit till sig kritiken och lanserar nu en ny telefon: HTC Gratia. Det verkar som att Gratia är mycket lik Wildfire men med högre upplösning vilket resulterar i en skarpare skärm.

Två minus dock, den kommer inte vara en del av den nya generationens Sense-gränssnitt vilket möjliggör fjärrstyrning via ett webbformulär. Dessutom har de skippat lampan för kameran vilket medför riktigt svårt att ta hyffsade bilder i mörker.

Spännande är dock HTC’s satsning på nya telefoner och de fullkomligt spottar ut nya modeller var och varannan månad. Kanske blir en HTC Desire HD när min bindningstid löper ut.

Det här inlägget postades i Prylar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera