Mash-ups och spelningar. Veckan som gått…

Veckan som gått har varit fylld och helgen är inget undantag.

Jag har jobbat ihop en ny blend/mash-up som jag tänkte prova i helgen på Birger. Det är en riktigt kommersiell historia. Den kommer även komma upp här på sidan inom kort. Funderar på att sätta upp ett Soundcloud-konto så att det ska bli lättare att förlyssna på mina låtar innan ni laddar ner dem. Jag vet att jag är sen men bättre sent än aldrig…

Annars har det varit en hel del träning inför mina spelningar i helgen. Dels för Birger, men kanske mest för de spelningar jag har på Friskis & Svettis convention på lördag. Det är ingen vanlig spelning utan jag kommer att lira på ett skivstångspass. Hela idén bygger på att få en nattklubbsskänsla på ett gympass och det kan bli intressant. Vi har en scen, ett dj-bord, fet ljudanläggning och en massa ljus. Lite speciellt som sagt men det kommer bli en jäkla upplevelse!

Jag kör på lördag kl 12.00, 15.30 och 17.00.

På kvällen är det dags att fira min systers födelsedag då hon fyller vuxen (30). Där blir det god mat och dryck bland goda vänner samt en till spelning.

Söndagen spenderas återigen på Friskis & Svettis convention då jag lirar på en föreläsning om nya träningstrender. Helt klart en av mina mest annorlunda spelningar men jag känner mig väl förberedd och det kommer vara kul att testa något nytt!

På söndag lirar jag kl 10.00 och 14.00.

Även kalendern är uppdaterad med dessa nya uppdrag så kolla in mina närmaste spelningar här till höger eller en mer fullständig version under sidan ”kalender”

Det här inlägget postades i Musik, Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera