Helgen…

Bättre sent än aldrig…

Helgen som gick bestod i ett antal spelningar vilket resulterade i dålig uppdatering från min sida. För att vara mer exakt var det 7 gig. 5 st lite annorlunda. Det började på fredagen då jag spelade på Birger som vanligt. Galet bra drag och min nygjorda mash-up fungerade över förväntan! Kul!

By the way, vi har fått in nytt ljus på båda golven på Birger. Det är en jäkla skillnad. Speciellt inne på stora golvet! Sweet!

Det fortsatte på lördagen med 3 spelningar på Friskis & Svettisdagarna i Idrottshögskolan här i Stockholm. Jag spelade åt en vän på hans skivstångspass och jag måste säga att det gick riktigt bra! En liten extra krydda med en DJ. Jag fick även tilfälle att lira på de nya Pioneer cdj-2000 spelarna. Riktigt grymma cd-spelare! På lördagskvällen spelade jag på min systers 30-års fest. Riktigt lyckat med en massa skönt folk!

Söndagen var det upp tidigt och spela på två föreläsningar om framtida trender inom idrottsvärlden. Helt klart två av mina mest udda spelningar men även där gick det bra och det var mycket uppskattat!

Söndagen fortsatte med en bebis på besök med tillhörande mamma och avslutades tidigt med en god natts sömn.

Fredagsspelningen resulterade i ett extrainsatt gig för min del nu på fredag då jag lämnar hiphop/rnb rummet och kliver in i mittenrummet på Birger för att leverera den hetaste housen just nu! Så är ni i Uppsala på fredag kommer ni förbi Birger och festar efter en lång arbetsvecka.

Lördagen är jag ledig och ska på en god väns inflyttningsfest! Det kommer bli galet som vanligt!

Det här inlägget postades i Musik, Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera