Skratchworx jultomte

Den ypperliga siten Skratchworx som skriver en hel del om DJ-relaterade saker har nu en tävling där man kan vinna olika dj-prylar. Tävlingen är enkel och vem som helst kan delta. Varje dag fram till 14 dec kommer Gizmo lägga upp en pryl som vem som helst kan vinna. Det enda man behöver göra är att skicka ett mail till Skratchworx via den bifogade länken i varje meddelande. Man kan vara bosatt var som helst i världen och deltaga i alla dagars tävlingar. Men bara en gång per dag.

Vinnarna kontaktas någon gång under julhelgen och målet är att alla vinnare ska ha sina prylar innan nyår.

Så vill ni ha lite extra julklappar beger ni er till Skratchworx eller deras första tävling på denna sida. Priserna kommer att bli finare och finare ju längre fram mot jul vi kommer.

Det här inlägget postades i Prylar, Tävling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera