DJ Akilles gör det igen!

Länge sen sist men jag börjar året med att presentera min goda vän Viktors (DJ Akilles) sammanfattning av det gångna året i form av ett mixtape. Har själv lyssnat igenom mixen och måste säga att det är fett!

Några visdomsord från DJ Akilles själv:
”Här har ni frukten av min senaste tids arbete: DJ Akilles – Best of 2009. Det är ett mixtape i form en årskrönika som sammanfattar de bästa, största och mest inflytelserika hiphop-låtarna från 2009. Några av er kanske kommer ihåg mixtapet ”2008″ som jag släppte via Whoa förra året på samma tema..? I år blev det nästan bara amerikanska låtar och 31 stycken blev antalet. Låtlistan hittar ni här nedanför.

Men som om inte det vore nog så innehåller mixtapet också en helt ny låt med mig och Professor P som heter Each and Every Station! Låten är exklusiv för Best of 2009 och har aldrig tidigare sett dagens ljus. E-e-exclusive!

Självklart vill ni se hur omslaget, inklusive låtlistan ser ut också. Så här kommer det:

Vill ni kolla in hans blogg hittar ni den här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till DJ Akilles gör det igen!

  1. Gustav Kullander skriver:

    >Och DU gör det igen, alltså uppdaterar din blogg…

  2. DJ eighth wonder skriver:

    >Haha sant… Jobbar det sista med den nya designen sen tar det fart igen!

Kommentera