House på fredag igen + en ny mash-up

Det var tänkt att jag skulle spela hiphop/rnb på stora golvet på Birger Jarl både fredag och lördag. Nu har det ändrats och jag ställer mig åter igen i mittenrummet och lirar house nu på fredag.

Vad passar då inte bättre än att lägga ut min nya mash-up som jag lovade i förra veckan. Det är som sagt en riktigt kommersiell historia och bygger på Black Eyed Peas – The Time och Taio Cruz – Dynamite. Den är gjord för dansgolvet och har funkat riktigt bra de senaste gångerna jag spelat den. Så vill ni lyssna på den är den nu upplagd under mash-ups. Alternativt kan ni lyssna på den här nedanför.

Lyssna, ladda ner, sprid vidare eller spela den ute. Ni bestämmer.

DJ eighth wonder – Dirty Dynamite by dj8thwonder

Det här inlägget postades i Musik, Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera