Birger Jarl, Uppsalas bästa nattklubb?

Efter att ha kommit hem från Thailand var det ingen rast och ingen ro då jag var inbokad att spela både fredag och lördag.

Efter att inte spelat på ett par veckor var jag riktigt taggad! Och vilken respons man fick på Birger! Galet drag både fredag och lördag! Fredagen var bättre än vanligt och lördagen var bara helt galen! Som vanligt var det fullt både inne på mitt golv, i mittenrummet samt ute!

Känns riktigt kul att spela när det är sån jäkla stämning som det var i helgen! Jag spelar nästa helg igen och lite på bra drag då också!

Det var ett tag sen jag la ut några bilder så här kommer några (alla bilder är tagna från http://www.birgerjarl.nu/ där ni också hittar alla bilder från helgens fester)

Det här inlägget postades i Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera