Proffessor P & DJ Akilles…

Foto: Gustav Wiking

I väntan på Proffessor P & DJ Akilles låt ”This Is It” som kommer att släppas med en tillhörande video vill nu dessa gossar tacka för de stöd de har fått genom att erbjuda nästa singel från deras senaste EP ”Maintain'”.

Låten går under namnet Fallin’ och är enligt mig en väldigt FET låt! Skönt beat, sköna scratches och riktigt fet rap. Lägg till en skönsjungande donna vid namn Elsa Wiström så har ni receptet på en grym låt!

Låten hittar ni genom att klicka här!

För mer info ang dessa herrar beger ni er till www.proandak.com eller www.facebook.com/proandak

Nedan följer Professor P & DJ Akilles egna ord ang släppet:

”Den 3 november släppte Professor P & DJ Akilles vinyl-EP:n ”Maintain EP”. Sedan dess har duon haft låten ”Do What’s On Your Mind” med Timbuktu roterande på en rad av Sveriges Radios kanaler, spelat som förband på Daniel Adams-Ray:s turné och sålt vinylskiva nummer 1 för 830 kr i en auktion för Tradera.

Nu är det dags för singel nummer två från Maintain EP; låten Fallin’. En kärleksdoftande historia, och kanske även den låten som sticker ut mest på Maintain EP rent sound-mässigt. För sången står Elsa Wiström och låten är producerad av Professor P & DJ Akilles.

Från och med idag går Fallin´ upp på rotation på SR Metropol, Din Gata och P3 Street. Därför kände vi också att det var läge att bjuda på låten som mp3:a – för att tacka för allt stöd vi fått sen vi släppte EP:n!

Vi vill också ta tillfället i akt att visa upp vår nya t-shirt. Vi kallar den ”Inspiration” och är mäkta stolta över den!  Den kan bli din för endast 200 kr, och beställs via vår hemsida.

Samtidigt har vi börjat jobba på ett album som vi planerar att släppa i slutet av året. Men redan inom några veckor kommer den fristående låten ”This Is It” släppas med tillhörande video. En video som främst består av live-material från senaste tidens spelningar.”
Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera