House på mittengolvet nu på fredag!

På fredag byter jag golv från stora till mittenrummet och tar på mig ansvaret att leverera fet house till massorna! Kommer bli magiskt! Kom dit!

En annan iakttagelse från 2 v tillbaka var att det var riktigt kallt! Det har en negativ och en positiv sida.

Det negativa: Det är förjäkla kallt!

Positivt: istället för att vara ute (vilket brukar vara ett populärt häng på Birger) går folket in och fixar ett jäkla tryck!

Det var det som hände senast jag spelade där. Helt jäkla smockat och riktigt bra drag! Förra veckan hade jag en välbehövlig paus i spelandet men nu är det slut med det och ni hittar mig i dj-båset varenda helg hela mars ut. Det ser jag verkligen fram emot och vi startar som sagt med en spelning i mittenrummet och lite house nu på fredag!

Det här inlägget postades i Spelningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera