Jag blir så trött…

På att allt ALLTID är slut i lager. Det spelar ingen roll om du är ute efter en ny möbel, lampa eller ny musikutrustning. Det är alltid slut i lager.

För några veckor sedan var jag på jakt efter lite till hemmet.

Tänkte köpa en stol: tyvärr, den är slut och inkommer om en månad.

-Ok, jag vill även ha den här lampan: tyvärr den är också slut. Men vi kan beställa in den.

Ett par månader senare tänkte jag köpa en hylla: tyvärr den inkommer om två månader.

Idag var jag inne hos en musikhandlare och tänkte köpa ett nytt klaviatur: Tyvärr, den är helt slut och leverantören får in den i början av april.

-Ok, har ni något liknande?

-Ja, vi har detta klaviatur med liknande funktioner.

-Ok, jag tar det.

Försäljaren går till datorn, drar handen över pannan och säger: vi har bara det där demo-exet men vi kan beställa in ett om du vill?

Nej jag vill inte att du ska beställa in det! Jag vill att du ska ha det på lager så att jag kan gå till din affär tomhänt och gå hem med en fysisk produkt och ett leende på läpparna! Det är därför jag går till er affär!

Detta scenario är numer en regel snarare än ett undantag.

Eftersom butiker ändå inte verkar ha någonting på lager finns det för mig som kund ingen anledning att ta mig ner till affären nere på stan för att få vänta ytterligare dagar på deras beställning från leverantören. Då kan jag lika gärna beställa det själv via någon webshop och dessutom få det billigare… Blir så trött…

Det här inlägget postades i Prylar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera