Professor P & DJ Akilles – This is it

Som vanligt när det gäller Professor P & DJ Akilles är det ett skönt sväng i låtarna. Denna gång är inget undantag! Som en liten uppskattning för alla fans släpper de en ny låt för gratis nedladdning och en tillhörande video. Videon är baserad på deras livespelningar och är riktigt nice!

Nedladdningslänk samt länk till videon hittar ni här nedanför.

Grabbarnas egna ord:

”Sen vi släppte vår vinylskiva ”Maintain EP” (3 november 2010) har vi upplevt några fantastiska månader! Vi har haft två singlar som har roterat på radio och spelat Sverige runt – både själva och som förband till Daniel Adams-Ray. På de här turnéerna har vi träffat massor av fantastiska människor som stöttat oss och visat kärlek till vår musik. Det här är vårt sätt att visa tacksamhet! Se det här som en liten present från oss till er, ett sätt för oss att visa vår uppskattning.

This Is It är hiphop i sin renaste form. Sampling, bas och trummor i 93 BPM med tight rap och scratchrefräng. Videon handlar om motsättningarna mellan livet på scen och de oundvikliga extrajobben som en artist på väg upp måste ha för att klara hyran.

Just nu jobbar vi på vårt kommande album (varken titel eller releasedatum är fastställt) och forsätter att spela Sverige runt.

Om låten och videon:
Producerad av Professor P & DJ Akilles
Mastrad av Erik L
Regi av Critical för Basementality

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=af3PLgVn640
MP3: http://www.mediafire.com/?rxh9on26eiva6t9

För mer info besök även:

www.proandak.com

www.facebook.com/proandak

 

Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera