Birger genomgår en förändring!

Precis innan giget igår fick jag ett samtal från chefen. Det hade blivit en del ändringar i nattklubben. De hade tagit ned hela trossen från taket som ljusen sitter på och ställt den bakom båset. En helt annan känsla. Både för besökarna och för mig.

Innan jag gick på testade jag de olika ljusprogrammen och det såg riktigt fett ut! Istället för att få ljusen från taket så var de riktade direkt mot publiken. Det gav en jäkla effekt! Vill ni uppleva det själva ska ni bege er ner till Birger i kväll då denna uppställning är högst temporär och kommer försvinna till nästa helg.

Varför det nu ser lite annorlunda ut i nattklubben beror på ett omfattande nybygge som kommer att ske i några veckor framöver. Hela nattklubben kommer att få ett nytt utseende. Mer än så kan jag inte säga men det kommer bli otroligt grymt! Nyöppningen av nattklubben är satt till 16:e april.

Förutom en helt ny upplevelse av lokalen har vi även Tove Styrke på scen samma kväll! Tycka vad man vill om Tove men att hon kan sjunga råder det ingen tvekan om!

Självklart kommer jag att stå bakom skivspelarna och ha en alldeles speciell överraskning till er! Kan inte säga vad det är men det något som kommer sätta avtryck! Mer om det när det börjar närma sig…

Detta vill ni inte missa!

Det här inlägget postades i Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Birger genomgår en förändring!

  1. E skriver:

    Ska man tycka vad man vill om Tove Styrke så tycker jag att hon (utöver att verkligen kunna sjunga) är cool, smart, snygg och okonventionell – och gör fantastisk musik. :)

Kommentera