Xperia Arc

Så då har man provat iPhone ett tag för att se om den var något för mig.

iPhonen hade sina fördelar mot Android som system. Det fanns en hel drös med användbara appar som då inte fanns till Android.

Nu har jag bytt tillbaka till Android och en Sonyericsson Xperia Arc. Efter att ha testat telefonen och operativsystemet under en kortare tid är slutsatsen att Jag föredrar Android som system. Det är mer öppet och anpassningsbart än iOS och nuförtiden finns i princip alla appar till båda systemen.

IOS är användarvänligt men alldeles för stängt som system för mig.

Xperia Arc är för övrigt en helt underbar telefon! Ska testa den ett tag nu med alla dess funktioner så återkommer jag hur den presterar senare.

Annars spelar jag på Birger i kväll och i morgon. Kommer bli riktigt nice! Det börjar hända saker inne på stora golvet nu! Kom förbi och kolla.

Det här inlägget postades i Prylar, Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera