Ni kan nu kalla mig VJ…

Nu har vi äntligen fått fart på grejerna på Birger Jarl i Uppsala!

En helrenovering av stora golvet är klart och det ser riktigt fräscht ut! Om ni inte varit där än rekommenderar jag er att bege er dit den närmsta tiden. För er äldre betyder det varje helg som vanligt och för er yngre har vi nu studentskivor alla dagar i veckan förutom fre/lör.

Bland det som är nytt är: nya VIP-bås vid ena långväggen (uppdelat för 3 st stora sällskap). Scenen har numer plats för 2 st stora sällskap med soffor. Baren är halvmåneformad och ett nytt matchande DJ-bås har byggts!

Inte nog med att hela lokalen är upphottad, vi har även slängt in en LCD-vägg bestående av 9 st 46″ LCD tv! Dessa är sammankopplade vilket ger en 3*2 m stor video-vägg precis ovanför scenen! Detta har jag inte sett någonannanstans i Sverige och definitivt inte i Uppsala…

Detta möjliggör för en hel del effektfulla videos i lokalen. Det har jag tagit tillvara på och lirar numer enbart musikvideos på Birger! Lite häftigt att se publiken gå från att först inte fatta att det är musikvideos till att halva dansgolvet står vända mot LCD-väggen!

Jag antar att detta är nyhetens behag och inom sinom tid kommer de börja dansa som vanligt.

Hursomhelst är detta riktigt fett. Inte bara för publiken men även för mig som DJ då jag inte bara måste tänka på att mixa musiken felfritt utan även tänka på hur videon ska mixas med diverse effekter och dyl. En ny utmaning som jag mer än gärna tar emot med öppna armar!

Nedan följer en (väldigt) kort video på hur det kan se ut. Denna är tagen innan öppning men den ger en bra bild över hur stor videoväggen är!

Förhoppningsvis kommer en bättre video efter helgen.

Det här inlägget postades i Musik, Spelningar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera